Zwanger

iStock 000014632349XSmall

Dr. Baumann/ Weleda Mama Behandeling

1e semester
Gericht op de eerste 3 maanden van de zwangerschap wanneer je met name last kunt hebben van een onrustige huid en vermoeidheid. Focus van de behandeling ligt op het gezicht, de nek en de schouders.
2e semester
Gericht op de 4e tot en met 6e maand van de zwangerschap wanneer je meer last kunt krijgen van onrustige benen. Focus van de behandeling ligt op de benen en de voeten.
3e semester
Gericht op de 7e tot en met 9e maand van de zwangerschap wanneer je buik groeit en steeds meer in de weg kan gaan zitten (incl. warmwaterkussen). Focus van de behandeling ligt op de buik en de rug.
4e semester
Deze behandeling kan na de zwangerschap worden gegeven vanaf de 6e week tot 3 maanden na de bevalling. Deze behandeling is erop gericht je lijf te helpen weer in vorm te komen en volledig te ontspannen

Mama Behandeling:
Ontvangst en gesprek, voetenbad en voetencrème, massage afgestemd op de fase van de zwangerschap, gezichtsbehandeling en huidverzorgingadvies.
Tarieven Mama Behandeling: € 57,00 (90 min.), complete serie van 4 behandelingen € 199,00

Zwangerschapsmassage

Er zijn veel factoren die tijdens de zwangerschap stress in je lichaam kunnen veroorzaken waaronder; vermoeidheid, slapeloosheid, angst voor de bevalling maar ook je nieuwe rol als vrouw/moeder kan verwarring geven.
Tegelijkertijd kunnen de hormonale veranderingen in jezelf, tijdens je 'zwanger' zijn, je soms emotioneel in de war brengen. Tijdens de zwangerschap bouw je aan een nieuwe relatie met je kindje waardoor je, andere dimensies dan daarvoor bekend in jezelf, betreedt. Een ontspannende massage kan dan ondersteunend zijn, zowel fysiek als gevoelsmatig, voor jezelf en voor de baby. Bij deze massage maak ik gebruik van technieken uit de Bio-release massage, Klassieke massage en Voetreflexzonemassage.
Tijdens de massage lig je op een warmwaterkussen, dit zorgt voor extra ontspanning en is prettig bij bekken en/of rugklachten.
Tarieven zwangerschapsmassage: € 53,00 (60 min.)

Holistisch Schoonheidsspecialiste en Praktijk voor Aura Healing en Reading
in de gemeente Lansingerland, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk.