foto over LindaLieve mensen,

10 Februari 2009 ben ik gestart met mijn Praktijk Violet, toen nog voor gezichts- en lichaamsverzorging in Houten. Intussen ben ik veel (levens)ervaring, cursussen en opleidingen rijker en gevestigd in Berkel en Rodenrijs. 

Met veel enthousiasme en plezier werk ik als schoonheidsspecialiste met de producten van Dr. Baumann. Een eerlijk, dier- en milieuvriendelijk product met alleen ingrediƫnten die daadwerkelijk iets verbeteren aan de huid. Een product met Bionome kwaliteit dat nog net iets verder gaat dan andere Natuur keurmerken.

Doordat ik zelf veel gezondheidsproblemen heb gekend, ben ik mij gaan verdiepen in de oorzaken hiervan. Hierin spelen voeding maar ook ervaringen uit het verleden een grote rol. Ik eet nu zoveel mogelijk suiker-, gluten- en koemelkvrij en dat bevalt heel goed.

In juni 2016 heb ik de opleiding Aura Healing afgerond en heb ik een week Natuurcoaching gedaan. Dit was een helende reis voor mijzelf, maar ik ben er ook achter gekomen hoe mooi het is om bij anderen Aura's en Chakra's te lezen en te helen. In november 2017 heb ik de opleiding tot Aura Reader afgerond en sinds deze opleiding zijn mijn heldervoelende waarnemingen, duidelijker en beter toe te passen. In 2018 en 2019 volg ik de opleiding tot Hara Coach om mij nog meer te gaan specialiseren.

Graag zie ik u in mijn praktijk voor een behandeling of een healing,

Linda van Kampen

Holistisch Schoonheidsspecialiste en Praktijk voor Aura Healing en Reading
in de gemeente Lansingerland, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk.