Anti-aging

iStock 000017520763XSmall

NATURAL FACE LIFTING, een nieuwe kijk op anti-aging

Natural Face Lifting is een manuele behandeling, een verjongingskuur voor het gelaat, de hals en het decolleté. Door de combinatie van verschillende massage- en drainagetechnieken wordt de huid op een natuurlijke manier gelift.

Resultaat:

  • diepe gelaatsrimpels vervagen,
  • kleine rimpels verdwijnen,
  • de oogcontouren worden gladder,
  • de huid oogt strakker en elastischer, verzakkingen worden gelift,
  • betere doorbloeding van de huid en hogere zuurstofaanvoer naar de cellen,
  • duidelijk waarneembaar effect op de basistonus en de elasticiteit van de huid.

De behandeling bestaat uit een combinatie van tonifiërende technieken als intense effleurages, ter opwarming en drainage van het weefsel en verschillende knedingen, milde fricties en bindweefseltechnieken. Gevolgd door een Lymfedrainage:

  • voor VOCHTAFVOER: Veel mensen hebben last van kussentjes rond de ogen of vochtophopingen in het gelaat.
  • voor NATUURLIJKE HYDRATATIE: eiwitten stapelen vocht op, door de grootte van de gevulde cellen kunnen zij niet via de bloedbanen getransporteerd worden maar wel via het lymfesysteem.
  • zodat het transport van LANGERHANSCELLEN wordt gestimuleerd: deze cellen spelen een belangrijke rol in het versterken van onze huidbarrière en zijn daarnaast ook informatiedragers.

M.a.w. drainage is tijdens de behandeling van essentieel belang om de huid te aan te zetten tot 'zelf werken'.

Natural Face Lifting is geschikt voor elk huidtype en voor iedere leeftijd. Het aantal behandelingen wordt bepaald op basis van de conditie van de huid, de intensiteit van de rimpels en de leeftijd van de klant. De behandeling wordt in kuurvorm aangeboden van 5, 10 of 15 sessies. Het geeft u de mogelijkheid om uw huid te verjongen en verbeteren op een zeer efficiënte en betaalbare manier, zonder gebruik te maken van apparatuur en botox. Tijdens de eerste behandeling krijgt u ook een uitgebreid advies hoe u de huid en met welke werkstoffen u deze het beste kunt verzorgen zodat de behandelingen optimaal resultaat hebben.

Voor meer informatie en resultaten zie: www.naturalfacelifting.eu

Holistisch Schoonheidsspecialiste en Praktijk voor Aura Healing en Reading
in de gemeente Lansingerland, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk.