Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging van hoge kwaliteit.

dr baumann

Het zou eigenlijk heel vanzelfsprekend moeten zijn: een goede huidverzorging moet in de eerste plaats goed zijn voor uw huid.

Dat betekent heel concreet: alle ingrediënten die op uw huid worden aangebracht moeten goed verdragen worden op de korte en de lange termijn.

Op de tweede plaats: de ingrediënten moeten zo gekozen zijn dat ze doen wat ze beweren te doen, zonder valse beloftes. Er kan slechts beloofd worden dat uw huid in de best mogelijke toestand kan gehouden of gebracht worden, binnen de mogelijkheden van uw persoonlijke genetische aanleg. Bovendien vindt Dr. Baumann dat het individuele belang van een gezonde huid in harmonie moet blijven met het algemene belang. Dr. Baumann gebruikt enkel ingrediënten die niet schadelijk zijn voor u, niet voor anderen, niet voor dieren en niet voor het milieu.

Deze basisopvatting vraagt een regelmatig herzien van de producten op basis van nieuwe wetenschappelijke en maatschappelijke bevindingen. Dr. Baumann volgt de nieuwste informatie op de voet op en past waar nodig de producten aan, zodat u steeds zeker bent van de beste kwaliteit.

Holistisch Schoonheidsspecialiste en Praktijk voor Aura Healing en Reading
in de gemeente Lansingerland, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk.